MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze...
fot. Bartek Kieżun/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Flaki po neapolitańsku

Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze pomidorowym z ziemniakami i selerem naciowym.

Zobacz również

Kicia Kocia zaprasza na Dzień Dziecka. Dwa wyjątkowe dni w VIVO Lublin

Kicia Kocia zaprasza na Dzień Dziecka. Dwa wyjątkowe dni w VIVO Lublin

Adam Szustak zaprasza na spotkanie. Już w czwartek kaznodzieja zagości w Lublinie

Adam Szustak zaprasza na spotkanie. Już w czwartek kaznodzieja zagości w Lublinie

Polecamy

Czy opłaca się przejść na emeryturę KRUS rok później? Taka po 26 latach składek

Czy opłaca się przejść na emeryturę KRUS rok później? Taka po 26 latach składek

Bezrobocie najniższe od 1991 roku! GUS podał najnowsze dane

Bezrobocie najniższe od 1991 roku! GUS podał najnowsze dane

Tu możesz kupić tabletkę „dzień po”. Zobacz listę aptek publikowaną przez NFZ

Tu możesz kupić tabletkę „dzień po”. Zobacz listę aptek publikowaną przez NFZ