Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło...
fot. Katarzyna Puczyńska

Golasy, cebularz, gryczak i tort fasolowy. Najciekawsze dania i produkty regionalne z Lubelszczyzny. Słyszałeś o nich?

Gryczak janowski

Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło (podsmażane na oleju lub maśle).

Zobacz również

Komedia „Pikantni” w czerwcu w Kozienickim Domu Kultury

NOWE
Komedia „Pikantni” w czerwcu w Kozienickim Domu Kultury

„Maluch+” w Krakowie. W żłobku w Nowej Hucie przybędzie 50 miejsc

„Maluch+” w Krakowie. W żłobku w Nowej Hucie przybędzie 50 miejsc

Polecamy

Czytanie ze zrozumieniem – można się go nauczyć. Techniki i porady

Czytanie ze zrozumieniem – można się go nauczyć. Techniki i porady

Matura z biologii na poziomie rozszerzonym 2024. Tu będą odpowiedzi i arkusz

Matura z biologii na poziomie rozszerzonym 2024. Tu będą odpowiedzi i arkusz

Przed nami Pełnia Różowego Księżyca. Ostrzeżenie dla trzech znaków zodiaku!

Przed nami Pełnia Różowego Księżyca. Ostrzeżenie dla trzech znaków zodiaku!