MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Imbir w dużej ilości to smakowity składnik glazury do ryb i...
fot. Fudio/Getty Images

Kto nie może sięgać po imbir? Te osoby powinny zrezygnować z herbaty z imbirem i syropów z tą przyprawą. Kluczowe jest dawkowanie

Jak jeść imbir? Łosoś iimbirowo-miodowy

Imbir w dużej ilości to smakowity składnik glazury do ryb i mięs w stylu azjatyckim. Do soku wyciśniętego ze startego miąższu wystarczy dodać sos sojowy, miód, sok z cytryny lub ocet ryżowy i przyprawy, np. pieprz. Jako składnik takiego sosu do pieczenia sprawdzi się także sok z pomarańczy.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Krynicy Morskiej, (12.05-18.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Krynicy Morskiej, (12.05-18.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Nałęczowie, (12.05-18.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Nałęczowie, (12.05-18.05.2024)

Polecamy

Wycofany ważny lek na cukrzycę. „Nie spełnia wymagań jakościowych”

PILNE
Wycofany ważny lek na cukrzycę. „Nie spełnia wymagań jakościowych”

Najlepszy tort truskawkowy. Idealny na rodzinne spotkania

HIT DNIA
Najlepszy tort truskawkowy. Idealny na rodzinne spotkania

Hulajnoga elektryczna. Czy wiesz gdzie powinieneś zaparkować?

Hulajnoga elektryczna. Czy wiesz gdzie powinieneś zaparkować?