MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dolej bulion warzywny i gotuj pod przykryciem, na małym...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wiosenna zupa krem ze szparagów. Skorzystaj z przepisu na delikatną zupę, która posmakuje każdemu. Prosty sposób na szparagową ucztę

Krok 4.

Dolej bulion warzywny i gotuj pod przykryciem, na małym ogniu przez ok. pół godziny. Gotową zupę zmiksuj blenderem do uzyskania gładkiego kremu i dopraw do smaku solą, pieprzem i chili.

Zobacz również

Powiatowy Dzień Dziecka w Szczecinku. Zaproszenie

NOWE
Powiatowy Dzień Dziecka w Szczecinku. Zaproszenie

Burzowy poniedziałek w Wielkopolsce

NOWE
Burzowy poniedziałek w Wielkopolsce

Polecamy

Miał prawie 4 promile i jeździł skuterem. Świadek mu to uniemożliwił

Miał prawie 4 promile i jeździł skuterem. Świadek mu to uniemożliwił

Nowe poradnie leczenia uzależnień w Łódzkiem. NFZ zawarł umowy z 10 placówkami

Nowe poradnie leczenia uzależnień w Łódzkiem. NFZ zawarł umowy z 10 placówkami

Czy wesele bez alkoholu może się udać? Zobacz, jak je zorganizować

Czy wesele bez alkoholu może się udać? Zobacz, jak je zorganizować